ОСТАННІ НОВИНИ

“Львівтрансгаз“ закінчив будівництво газопроводу в Рівненській області

|

Управління магістральних газопроводів “Львівтрансгаз” НАК “Нафтогаз України” закінчила будівництво та ввела в експлуатацію другу чергу газопроводу-відводу високого тиску Рокитно-Дубровиця Рівненської області, повідомляє прес-служба компанії. Урочиста церемонія відкриття газорозподільної станції та пуску природного газу до приватних будинків відбулася у с. Карпилівка Сарненського району Рівненської області.

Довжина другої черги газопроводу-відводу від с.Федорівка до с. Карпилівка Сарненського району Рівненської області складає 21,67 км, вартість проекту – 19,3 млн. грн. Будівельні та пусконалагоджувальні роботи виконано Управлінням магістральних газопроводів “Львівтрансгаз” ДК “Укртрансгаз” НАК “Нафтогаз України”. Фінансування здійснено власним коштом Компанії.

Збудований відвід підключено до газопроводу Коростень-Рокитно. Його пропускна здатність складає 200 тис. м3 на добу, діаметр труб – 400 та 300 мм, тиск – 5,4 Мпа. Введення в експлуатацію газопроводу та газорозподільчої станції дозволить газифікувати с. Карпилівка та низку сіл Сарненського району.

“Нафтогаз України” й надалі здійснюватиме комплексну газифікацію регіонів України. До кінця грудня 2004 року Компанія планує завершити будівництво та ввести в експлуатацію третю чергу газопроводу “Рокитно-Дубровиця” від с. Карпилівка до м. Дубровиця довжиною 29,9 км.

Довідка: Газопровід-відгалуження „Рокитно-Дубровиця” Рівненської області будувався відповідно до урядових документів з ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Першу його чергу довжиною 23,94 км від смт. Рокитне до с. Федорівка Сарненського району Рівненської області було споруджено у 1998 році. Будівництво другої черги газопроводу до с. Карпилівка було відновлено в жовтні 2003 року за кошти НАК “Нафтогаз України”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *