ОСТАННІ НОВИНИ

Проблеми зі списками виборців до дня голосування не вирішать – Олександр Люшкевич

|

Представники міжнародних організацій, які спостерігають за виборами в Україні, під час сьогоднішньої прес-конференції найбільше уваги звертали на проблеми зі списками виборців, на чорний піар та стан дільниць. Представник МО CIS EMO на Львівщині Олександ Люшкевич, який є в Україні вже близько двох місяців вважає, що проблеми зі списками виборців до кінця не вирішать.

Керівник групи спостерігачів на Львівщині від МО “За справедливі вибори” Валентин Гракович зазначив, що протягом сімох днів вони перебувають на Львівщині. За цей час вдалося об’їздити дванадцять ТВК та 50 ДВК, зауважили, що технічно вони обладнані добре, керівництво адміністрацій звертає увагу на зауваження спостерігачів і намагається виправити ситуацію. Найгірша ситуація зі списками виборців, вони виявили дуже багато подібних порушень, проте, В. Гракович каже, що така ситуація по всій Україні.

Представник місії спостерігачів від СНД Павло Атрушкевич взагалі вважає, що списки складалися мало не “від фонаря”. Ймовірно, що неуточнені списки виборців призведуть до того, що процес голосування буде повільнішим. В. Гракович не виключає: “Є тенденція до зриву виборів, але це нікому не вигідно”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *