ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські чиновники вчитимуться самоврядуванню за польські гроші

|

Львівська обласна рада стала учасником міжнародного проекту під назвою “Через досвід до якості”. Проект фінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща та передбачає створення нової моделі функціонування органу місцевого самоврядування в Україні.

У рамках проекту передбачені тренінги та навчальні візити львівських посадовців до Польщі, де вони зможуть ознайомитися з роботою польських адміністрацій. “Ми хочемо показати все те найкраще у польському самоврядуванні, неприховуючи і наших помилок,” – розповів голова фундації “Молода Дипломатія” Павел Боболовіч.

Проект передбачає створення українсько-польського словника з питань адміністрування. Він вийде у формі книжки (наклад три тисячі примірників) та у формі диску. Словник мають розіслати по усіх органах влади Польщі та України та безкоштовно роздати усім зацікавленим особам. Крім того, в рамках проекту уже створено інтернет-портал з питань місцевого самоврядування (www.ebug.pl).

Документ на конкурс до польського МЗС Львівська обласна рада спільно зі своїми польськими колегами подала ще в серпні цього року. Проект було визнано одним з найкращих. В реалізацію його запустили з 4 жовтня, а триватиме він до 31 грудня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *