ОСТАННІ НОВИНИ

“Нафтогаз України“ збудує газопровід до Польщі

|

Голова правління НАК „Нафтогаз України“ Юрій Бойко і голова правління Polskie Gornictwo Naftowe I Gazownictwo S.A. (PGNiG) Марек Коссовський провели переговори з узгодження проекту будівництва газопроводу середнього тиску Устилуг-Хрубешув, повідомляє прес-служба НАК “Нафтогаз України”. З метою реалізації проекту заступник голови правління НАК „Нафтогаз України“ Ігор Воронін і голова правління PGNiG Марек Коссовський підписали договір про газифікацію району м. Хрубешув (південно-східна Польща) та угоду про захист конфіденційної інформації. Як повідомлялося раніше, роботи з будівництва цього газопроводу проводитиме “Львівтрансгаз”.

Поставки природного газу до польського Хрубешова розпочнуться з 1 липня 2005 року. З метою реалізації проекту НАК “Нафтогаз України” побудує газопровід довжиною 1,7 км до Державного кордону. Будівництво нового газопроводу дозволить на першому етапі газифікувати південно-східні райони Республіки Польща, а в майбутньому значно розширити експорт природного газу з України до Польщі.

Довідка. Домовленість про будівництво газопроводу Устилуг-Хрубешув було досягнуто у ході переговорів голови правління НАК „Нафтогаз України“ Юрія Бойка і голови правління PGNiG Марека Коссовського 5 квітня 2004 року у Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *