На львівських ринках створять додаткові робочі місця для реалізації м’ясопродукції, а адміністрації ринків суттєво зменшать ринковий збір з виробників м’яса. За словами заступника голови ЛОДА Степана Лукашика, це робиться з метою здешевлення м’ясосировини.
Степан Лукашик розповів, що згоди з керівниками адміністрацій львіських ринків керівництво області дійшло цієї суботи під час круглого столу. “Ми домовилися, що на ринках створять додаткові робочі місця для реалізації м’яса, яке виготовили наші селяни чи товаровиробники“ – заявив С.Лукашик. Зокрема, додаткові місця будуть створені на Краківському, Винниківському, Привокзальному ринках, а також на ринку “Шувар”.
Крім того, керівники адміністрацій ринків пообіцяли суттєво знизити ринковий збір з юридичних та фізичних осіб, які продають м’ясопродукцію.