ОСТАННІ НОВИНИ

Харчовики відсвяткували професійне свято

|

15 жовтня в у львівському Палаці залізничників відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня харчовика. У них взяли участь заступник голови Львівської ОДА Іван Стефанишин, представники харчової промисловості Львівщини, ректор Львівської державної академії ветеренарної медицини Роман Кравців, заступник начальника управління промисловості та підприємництва Львівської міської ради Михайло Задорожний, голова правління ВАТ “Львівська Пивоварня“ Володимир Печер.

“Я переконаний, що сьогодні в цьому залі зібрались люди, від професіоналізму яких залежить якість нашого продовольчого столу. Значна увага органів виконавчої влади та місцевого самоврядування спрямована на питання харчової галузі, де формується четверта частина обсягів товаропродукції промисловості області”, – зазначив Іван Стефанишин.

На заходізазначалось, що участь підприємств харчової промисловості у міжнародних економічних форумах та інвестиційних ярмарках, які проводяться в області з 2001 року, сприяють притоку прямих іноземних інвестицій в їх розвиток. Зокрема, частка прямих інвестицій в харчову галузь області сягла 24% від загальної суми інвестицій в промисловості та майже 16% усієї економіки, повідомляє Західна інформаційна корпорація..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *