ОСТАННІ НОВИНИ

Гудима нагадує керівництву ДПА у Львівській області про кримінальну відповідальність

|

Голова тимчасової парламентської слідчої комісії з’ясування обставин вчинення неправомірних дій працівниками податкової служби, що призвели до зупинення роботи ВАТ „НПК-Галичина“ Олекса Гудима звернувся до голови ДПАУ Федора Ярошенка з проханням забезпечити особисту присутність для надання показів комісії голови ДПА у Львівській області Мирослава Хом’яка та його заступника, начальника управління податкової міліції Станіслава Коваленка на засідання комісії 14 жовтня.

Аналогічні звернення пан Гудима розіслав до голови Львівської обласної державної адміністрації О.Сендеги та прокурора Львівської області Є.Блажівського. Водночас, голова комісії нагадав, що за відмову від співпраці з тимчасовою слідчою комісією ВРУ передбачено кримінальну відповідальність відповідно до ст. 385 розділу XVIII Кримінального кодексу України. За це передбачено покарання у вигляді штрафів від 50 до 300 неоподаткованих мінімумів, виправними роботами на термін до двох років або арештом на строк до шести місяців.

Таке звернення Олекси Гудими продиктоване тим, що 11 жовтня згадані посадовці відмовилися прибути для надання показів, зіславшись на службову зайнятість.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *