ОСТАННІ НОВИНИ

Ображене яйце-мандрівце домандрує до Львова

|

До Львова невдовзі завітає театралізоване дійство “Яйце-мандрівце”. За словами активістів кампанії “Пора”, які виступили організаторами дійства, його метою є привернути увагу громадськості до образливих висловлювань на адресу яйця з боку певних посадових осіб.

Учора ж всеукраїнський тур розпочали з Києва, повідомляє “Львівська газета”. Акція розпочалася з того, що під стіни Кабміну принесли велике за розміром яйце, де на нього вже чекав гурт молодих людей із плакатами “Яйце – не тупе!”, “Шок від яйця – курям на сміх!!!” Учасники акції також принесли до Кабміну заморожених курей, які, за словами активістів “Пора”, не витримали ганьби та померли.

Згодом активіст “Пора” Павло зачитав текст офіційної заяви всеукраїнської профспілки курей і яєць, у якій, зокрема, зазначено, що “в Україні завжди існувала дискримінація курей та яєць. Незалежність України принесла нам надію на покращання. Ми сподівалися, що ставлення до курей зміниться. Нас глибоко образило те, що яйце було названо “тупим твердим предметом”. “Тупим” обізвали молодого представника курячого народу, який став об’єктом маніпуляції у вітчизняних ЗМІ і невинною жертвою політичних інтриг. Жовток, майбутній півень, загинув у нерівній боротьбі за демократію. Ми вимагаємо: 1. Відставки прем’єр-міністра України Віктора Януковича та керівництва МВС України; 2. Введення кримінальної відповідальності за анти-яйцизм. 3. Присвоєння Яйцю звання Героя України (посмертно); 4. Встановлення пам’ятника Яйцю на майдані Незалежності у м. Києві, а також в усіх обласних центрах України”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *