ОСТАННІ НОВИНИ

Сергій Дмитровський - новий начальник головного управління МНС у Львівській області

|

Новим начальником головного управління МНС у Львівській області став Сергій Дмитровський. Аби представити нового керівника колективу управління та громадськості до Львова прибув міністр з питань надзвичайних ситуацій Григорій Рева. Раніше Сергій Дмитровський працював на посаді заступника начальника головного управління МНС. Як повідомляє прес-центр управління, Григорій Рева у Львові лише представляв нового начальника, після чого одразу ж поїхав до летовища і вилетів до Києва. Враховуючи виправку надзвичайників, корків через проїзд міністра Львовом практично не було, повідомляє „Люкс-ФМ“.

Дмитровський Сергій Юрійович, 16.07.1961 р.н., народився у м. Львові, освіта вища, у 1987 році закінчив вищу інженерну пожежно-технічну школу МВС СРСР.

На службу в органи внутрішніх справ (Державну пожежну охорону) був прийнятий у жовтні 1978 року курсантом Львівського пожежно-технічного училища МВС СРСР. Проходив службу на різних посадах: від начальника караулу до першого заступника начальника Головного управління МНС України в Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *