ОСТАННІ НОВИНИ

Стадіон “Україна” обладнають відповідно до вимог ФІФА, УЕФА та ФФУ

|

До вимог ФІФА, УЕФА та ФФУ мають обладнати львівський стадіон “Україна” та червоноградський “Шахтар” згідно з розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації Олександра Сендеги щодо проведення кваліфікаційних матчів Чемпіонату світу 2006 року з футболу між молодіжними та національними збірними України та Грузії. Вони мають відбутися в нашому місті та Червонограді 12-13 жовтня .

Зокрема, на стадіоні “Україна” мають бути встановлені відеокамери контролю за глядачами, збудований телескопічний тунель для виходу команд в ігрову зону. Крім цього, мають бути відремонтовані освітлювальні вежі та санітарні приміщення для глядачів. На стадіоні “Шахтар” заплановано провести поточний ремонт футбольного поля та роздягалень. Також доручено забезпечити комп’ютерною технікою дирекції цих двох стадіонів.

Головою оргкомітету призначено заступника голови облдержадміністрації Богдана Матолича. Його заступниками будуть голова Львівської міської ради Любомир Буняк, перший віце-президент Федерації Футболу України Олександр Бандурко та начальник управління з питань фізичної культури та спорту ЛОДА Юрій Майборода, повідомила прес-служба ЛОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *