ОСТАННІ НОВИНИ

Квитки на гру збірної будуть у Львові наступного тижня

|

Квитки на черговий матч збірної України по футболу з`являться у Львові лише наступного тижня. Вартість пропусків на “великий футбол” (Україна – Грузія) – від 5-ти до 50 гривень. Тим часом уболівальники продовжують закидати львівську федерацію футболу колективними заявками, повідомляє “Спортивка”.

Таких заявок уже є на 30 тисяч осіб. А стадіон „Україна“ вміщує всього 28 тисяч. Причому частина (і досить значна) квитків піде на київську делегацію, а також на гостей із сусідніх областей. Багато кому з львів`ян доведеться насолоджуватися футболом і співати національний гімн України біля телевізора. Цікаво, що не подали ще своїх заявок представники обласної і міської рад, Львівської залізниці, ФК „Карпати“ і т. д. – а це, повірте, будуть великі цифри.

Стосовно цінової політики, то в цьому плані чиновники зі столичної федерації (а саме вони все визначають) поступили хитро. Квитки номіналом 50 гривень продаватимуться на 8 центральних секторів (по 4 з кожного боку). Два роки тому на вірменів 50-гривневих „абонементів“ було на 4 сектори, тобто удвічі менше. Так само хоче федерація заробити і на інших секторах. Там квитки теж дорожчі, ніж минулого разу. Взагалі ж, вартість їх – 40, 30, 20, 10 і 5 гривень. До речі, на відміну від ситуації дворічної давності, коли найдешевше потрапити на стадіон можна було за 1 гривню, тепер ця сума збільшилася до 5-ти. Причому, скоріше за все, за такою „дитячою“ ціною можна буде зайти тільки в один сектор. Що не кажіть, футбол – це задоволення, яке з кожним разом дорожчає. А от ажіотаж з кожним разом збільшується… Треба порадити киянам ще підняти ціни…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *