ОСТАННІ НОВИНИ

У справі НПК “Галичина” хочуть створити тимчасову слідчу комісію

|

Учора у Верховній Раді було зареєстровано проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії для вивчення обставин проведення подтаковою незаконних дій, що паралізує підприємство, повідомляє офіційний сайт Верховної Ради. Авторами проекту постанови стали нардепи Сергій Слабенко, Володимир Демьохін та Олександр Гудима.

Водночас учора начальник юридичного управління ОАО “НПК Галичина” Сергій Кулявець розповів журналістам, що Господарський суд Львівської області заборонив працівникам податкової міліції блокувати роботу НПК. Однак, як стверджує пан Кулявець, податкова ігнорує ці рішення, посилаючись на усні вказівки. Він також повідомив, що суди прийняли рішення про зміну сум претензій у несплаті податків з боку податкової зі 184 млн грн. до 6,5 млн грн. Таке рішення прийняв Вищий господарський суд України ще у липні цього року.

Крім того, Сергій Кулявець заперечив інофрмацію про те, що керівництво компанії переховується від податкової – за його словами, обидві посадові особи перебувають на лікуванні у Києві і податківці вже з ними контактували, повідомляють “Українські новини”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *