ОСТАННІ НОВИНИ

Відкрилася виставка “АвтоБус-2004” ТА “АвтоТех-2004”

|

У львівському Палаці мистецтв відкрилася 8-а Міжнародна спеціалізована виставка “АвтоТех-2004” та 6-а Міжнародна спеціалізована виставка “АвтоБус-2004”, організаторами яких є редакція українського ділового тижневика “Галицькі контракти”, ВАТ “Укравтобуспром”, ЗАТ “Львівський автомобільний завод” та Галицький автомобільний клуб. Вона триватиме до 25 вересня.

На експозиціях виставок “АвтоТех-2004” та “АвтоБус-2004” поруч із сучасними моделями легкових авто, мотоциклів, автобусів, вантажівок – представлено широкий асортимент автозапчастин, мастил, автокосметики, обладнання для СТО та АЗС, автоохоронні системи, дорожня та гаражна техніка. Тематику виставки доповнюють представлення послуг банків, лізінгових і страхових компаній, спеціалізованих автомобільних видань.

Кожен із виставкових днів матиме свою тематику. Сьогодні на виставці “День українського автовиробника”, завтра, 23 вересня, – “День Mitsubishi”, в п’ятницю, 24 вересня, – “День українського автоспорту” і в суботу, 25 вересня, – “День Галицького автомобільного клубу”.

Участь у виставках “АвтоТех-2004” та “АвтоБус-2004” візьмуть понад 100 виробничих і комерційних підприємств Львова, Києва, Херсона, Одеси, Луганська, Харкова, Дніпропетровська, фірм із республіки Польща, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *