ОСТАННІ НОВИНИ

Акція “Книга -дітям” успішно завершилася

|

Понад тисячу книг, ще більше календариків, закладок, наліпок для дітей з інтернатів зібрано на одинадцятому форумі книговидавців в рамках акції „Книга-дітям”, яку проводили Мальтійська служба допомоги, газета „Поступ” та Форум видавців – повідомляє прес-служба Мальтійської служби допомоги. Акцію проводили вже вдруге.

Учасників книжкової ярмарки завчасно повідомили про доброчинну акцію, завдяки чому кількість доброчинців зросла в півтора рази, загалом було 107 меценатів, а кількість зібраних книг – у четверо. По закінченні форуму книги посортують за рівнем складності і надішлють до інтернатів Львівської області. Книжки, які вдалося зібрати, доволі різні – від розмальовок до підручників, від календариків до театрів. Планують, друковану продукцію отримають майже 10 закладів, зокрема інтернати для дітей з вадами розумового розвитку.

Вже у січні наступного року акція отримає своє продовження, але вже матиме регіональний масштаб. Видавництво „Кашалот” презентуватиме нову розвиваючу книгу, частину накладу якої отримають діти з інтернатів та сиротинців кількох областей України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *