ОСТАННІ НОВИНИ

Активісти “Пори” сказали „ні“ терору в Україні

|

Активісти Громадянської Кампанії „Пора” учора, у всесвітній день Миру, на площі перед оперним театром провели акцію під ключовим лозунгом “Ні – терору в Україні”.

О 17 годині близько двадцяти активістів „Пори” під пильним оком стражів порядку вряд розгорнули три транспаранти. На одному з них був напис „Ми за мир” і світлини мирного і щасливого життя, на іншому – „Ми проти терору” та фотографії різних проявів терору. Посередині стояв чистий стенд, на якому можна було висловити своє бачення цієї проблеми. Ключовим лозунгом акції був вислів „Ні – терору в Україні”. Люди підтримали акцію і активно висловлювали свої думки. „Ми хочемо миру та злагоди”, „Кучму геть”, „Не хочемо, щоб нами керували олігархи і зеки” – ось лише деякі з народних побажань, які повністю відображають настрої зібраних учора на площі львів’ян.

У такий спосіб активісти “Пори” намагалися привернути громадську думку до національних особливостей владного терору в Україні. Адже, на їхню думку, багато наших співвітчизників можуть заявити, що на них чинять тиск на роботі чи у ВНЗ, вимагаючи підписатися за певного кандидата в Президенти чи просто змовчати в потрібний їм момент. Щоб уявити на що здатні терористи, які знаходяться при владі, досить згадати події 9 березня 2001 року,

.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *