ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати облради першого скликання хочуть створити свою асоціацію

|

У суботу, 18 вересня, о 14-й годині у сесійному залі Львівської обласної ради розпочнеться зібрання депутатів першого демократичного скликання, на якому заплановано створити Асоціацію з однойменною назвою. Про це сьогодні повідомив на прес-конференції депутат 1-го та 4-го скликань, заступник голови Львівської обласної ради Андрій Парубій.

“Ці збори ми організовуємо задля того, щоб депутати першого демократичного скликання дали оцінку тим подіям, які відбуваються сьогодні у суспільстві та обласній раді, зокрема. Адже ці депутати мають високий моральний авторитет у суспільстві. Вони стали першими на шляху становлення демократичного суспільства. А сьогоднішні події ставлять під сумнів засади демократії”, – зазначив А.Парубій.

Асоціація депутатів першого демократичного скликання буде зареєстрована як громадська організація, – зазначив А.Парубій, щоправда це за попередніми намірами, адже назву організації необхідно затвердити. Розміщатиметься організація за адресою Винниченка 18.

За словами заступника голови ЛОР, створення Асоціації не має за мету влаштувати альтернативу чинній обласній раді, яка не може зібратися з початку року. “Жодний інший орган не зможе замінити діючої обласної ради. Головну мету, яку ми переслідуємо, створюючи асоціацію, щоб люди з високим моральним авторитетом, які започатковували нашу державність мали змогу висловити свою точку зору, дати оцінку стосовно тих подій, що відбуваються сьогодні у державі. Ситуація, яка сьогодні склалася веде до диктатури”, – наголосив А.Парубій. Ініціативна група, яка зараз займається збором усіх депутатів висловила сподівання, що у суботу прийде не менше ста депутатів першого демократичного скликання обласної ради, повідомляє Західна інформаційна корпорація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *