ОСТАННІ НОВИНИ

“Метро” купуватиме землю на аукціоні

|

Земельна ділянка, яку вподобав собі німецький торговий гігант “Метро” під будівництво першого у Львові гівпермаркету, скоріш за все буде куплена на аукціоні. Про це сьогодні повідомив секретар міської ради Львова Зеновій Сірик. За його словами, під час останього сесійного засідання минулого літа, міська рада надала земельну ділянку компанії “Керамбуд” і таким чином решта землі по сусідству нарпикінці вулиці Городоцької є вільною і може бути продана з аукціону.

Водночас, Зеновій Сірик висловив припущення, що ліпше було б, напевно, не підходити до цієї справи боком, тобто, продаючи земельну діялнку, а вийти на перемовини з компанією безпосердньо і віддаючи ділянку, ставити умови про інвестування в інфраструктуру міста. З іншого боку, Зеновій Сірик заявив, що міській владі варто було б усе таки комплексно підходити до питання побудови таких закладів через розробку стратегії торговельної мережі міста, бо на цьому ринку є різні компанії, які пропонують різні ціни на різних умовах.

Зараз у Львові у галузі великої торгівлі представлені тільки місцеві мережі компаній “Інтермаркет” та “Пам’ять”, щоправда, вже кілька місяців тому з’явилася інформаця про те, що одна з великих австрійських торговельних компаній хотіла б відкрити у нашому місті свій супермаркет.

Компанія “Метро” належить до найбільших торговельних мереж світу. В Україні вона має свої гіпермаркети у Києві та Дніпропетровську.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *