ОСТАННІ НОВИНИ

Олександр Сендега зустрівся з депутатом Німецького Бундестагу

|

Голова Львівської облдержадміністрації Олександр Сендега зустрівся з депутатом Німецького Бундестагу – Головою парламентського Комітету в закордонних справах, колишнім Федеральним міністром оборони Німеччини Фолькером Рюе.

На зустрічі з керівником області Фольке Рюе поцікавився соціально-економічною ситуацією у Львівській області, розвитком інвестиційної діяльності. На його думку, безпосереднє сусідство з Європейським Союзом відкриває для Львівщини особливі перспективи розвитку. “Якщо буде мудра політика, то європейські інвестиції перемістяться через Польщу у західні регіони України, що дозволить значно підвищити добробут і достатки людей”, – зазначив Фолькер Рюе. На даний час співпраця Львівщини з Німеччиною у сфері економіки стає дедалі результативнішою. За словами Олександра Сендеги, Німеччина – найважливіший інвестиційний партнер області, це друга країна (після Польщі) за кількістю інвестицій вкладених в економіку області. Загалом, німецькі інвестиції становлять 43,9 млн.дол.США (13,1% від загального обсягу інвестицій). За участю німецького капіталу в області створено 115 підприємств.

Аби отримати найповнішу інформацію про ситуацію у регіоні Фолькер Рюе провів низку зустрічей з офіційними і неофіційними особами. Зокрема, відбулися зустрічі з львівськими журналістами та мером Львова Любомиром Буняком. А наприкінці тижня німецький гість відвідає Харківщину, щоб на власні очі побачити і порівняти особливості заходу та сходу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *