ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці мали мороку з шахраями

|

51-річна непрацююча Г. десятого вересня звернулася у Галицький райвідділ міліції із заявою про те, що у червні 2001 року невідома особа на вулиці Шептицьких у Львові вимантила у неї тисячу гривень. Очевидно, сподіваючись на значні відсотки від суми, громадянка Г. раніше у органи внутрішніх справ не зверталася, проте, правоохоронцям вдалося встановити 74-річного непрацюючого вимагача, повідомляє ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

Вчора ж факти шахрайства були зареєстровані одразу в трьох районах. Так у Кам’янка-Буський райвідділ міліції звернувся по допомогу непрацюючих житель села Стремінь. Першого вересня у рідному селі його підло обманули й заволоділи двомастами євро, тисячою доларів США і на додачу взяли 6 600 у національній валюті. Завдяки діям міліціонерів не довго був багатим 41-річний непрацюючий А. Мешканець того ж таки села Стремінь.

У Личаківському районі Львова третього вересня у кафе-барі по вулиці Зеленій невідома особа шахрайством заволоділа 500 доларами США. За десять днів правоохоронці розшукали непрацюючу 1975 р.н., натомість у Франківському райвідділі міліції дали хід заяві 39-річної непрацюючої В. про те, що у квітні у офісі туристичної фірми невідома особа заволоділа 350 євро її чоловіка. Правоохоронці вивели на чисту воду підпільного шахрая – ним виявився директор одного із приватних підприємств.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *