ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрилася найбільша будівельна виставка

|

Вперше в історії АТ “Гал-Експо” проводить осінню виставку, присвячену будівельній галузі. За своїм масштабом Міжнародна виставка-ярмарок “БудЕкспо–Осінь–2004”, яка триватиме у Львові з 7 до 10 вересня, є найбільшою з усіх будівельних виставок , які дотепер проводилися в нашому місті. У ній візьмуть участь понад 120 підприємств та фірм, більшість з яких представлятимуть Львів та область.

Разом з тим у виставці візьмуть участь гості з Волинської , Дніпропетровської, Донецької, Закарпатської, Запорізької, Київської, Луганської, Харківської, Хмельницької, Чернігівської областей України, а також із Республіки Польща та з Німеччини. За словами організаторів виставки, будівельна галузь сьогодні набула найбільшого розвитку, тому показати свою продукцію зголосилося чимало охочих, однак через обмеженість виставкової площі всіх розмістити не вдалося.

Львівщину на виставці представлятимуть добре відомі підприємства, зокрема ТзОВ “АСКОНА”, ТзОВ “Меркурій центр”, компанія “БК”, компанія “Інтердраф”, ТМ “Будівельні рішення”, ТзОВ “Дім інструментів”, “Акватерм-Україна” та ТзОВ “Брілліон”. А також свою продукцію представлятимуть: Славутський руберойдовий завод, ВАТ “Корюківська фабрика технічних паперів”, ЗАТ “Броварський завод пластмас”, ТзОВ “Дніпрозварка” (м.Дніпропетровськ), ТзОВ “Західспецпрофіль” (м.Луцьк), “WERZALIT AG+COKG” (Німеччина).

У програмі роботи виставки передбачені спеціалізовані семінари, презентації фірм та торгових марок. Очікується, що виставку відвідають близько 5 тисяч спеціалістів галузі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *