ОСТАННІ НОВИНИ

Байкери з’їдуться до Львова

|

Завтра біля кінотеатру “Сокіл” у Львові відбуватиметься перший з’їзд байкерів Західної України, Польщі та Німеччини – повідомив один із організаторів заходу, байкер Петро Климків. Усього планують приїхати близько 150 мотоциклістів.

Під час з’їзду відбудеться конкурс на мотоциклах та концерт за участю львівських рок-груп. Прибуде і відома рівненська команда “От вінта“, проте вона не виступатиме, а просто морально підтримуватиме байкерів. Наступного дня – у неділю – колона мотоциклістів проїде центром міста. “Наша мета – підняти проведенням цього з’їзду імідж Львова як культурного центру, – розповів Петро Климків. – Також ми будемо докладати усіх зусиль для того, щоб такі заходи стали щорічними. Ймовірно, навіть створимо у Львові громадську організацію, що дозволить нам працювати офіційно”.

У Львові є близько п’ятдесяти байкерів. Здебільшого це чоловіки віком від 20 до 30 років. Втім, серед них трапляються як 16- річні, так і 50- річні любителі мотоциклів. Наше місто вперше приймає у себе байкерський зліт – повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *