ОСТАННІ НОВИНИ

“Карпати” ніяк не можуть перемогти у першій лізі

|

Черговий матч львівських “Карпат” у першій лізі національного чемпіонату знову розчарував фанів команди – лише 1:1 у грі з далеко не найсильнішим “Нафкомом” із Броварів.

Перший тайм відзначився рівною грою, проте атаки гостей виглядали гострішими. В одній з них Смоловик навіть забив гол, але суддя зафіксував положення поза грою. Двічі після ударів Руженцева та Мануйленка ворота “Карпат” рятував Мацей Налєпа, а ще одного разу Максим Фещук виніс м’яч практично з порожніх воріт.

Другий тайм львівська команда розпочала дещо активніше і на 65-й хвилині Олег Веприк забиває з гострого кута у дальню від воротаря “Нафкому” дев’ятку – 1:0. Проте втримати перевагу “Карпати” не змогли, уже традиційно пропустивши на останніх хвилинах. На 87 хвилині Шарпар зрівнює рахунок – 1:1. Після цього на полі виникла сутичка за участі всіх польових гравців “Карпат” і “Нафкому”. Після зясовування стосунків Бровченко отримує жовту карточку, а потім і червону, повідомляє офіційний сайт “Карпат”.

“Карпати” провели матч у такому складі: Налєпа, Беньо, Тимчишин, Федорів, Шмаков (Кікоть), Веприк (Чабан), Годвін, Поліванов, Фещук, Голбан (Іванський), Іщенко.

Невдало провів свій матч й інший представник Львівщини – стрийський “Газовик-Скала”. Стрияни поступилися на власному полі лідерові першої ліги, луганській “Зорі” з рахунком 0:1. Єдиний гол на останній хвилині зустрічі забив Мартинов.

Після 5 турів “Карпати” посідають 15 місце, “Газовик-Скала” – 16. В активі обох клубів по 2 очки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *