ОСТАННІ НОВИНИ

Комуністи надзвичайний стан вводити не будуть - Симоненко

|

Комуністи надзвичайний стан вводити не мають наміру, заявив сьогодні під час прес-конференції кандидат у президенти від КПУ Петро Симоненко. “Це питання не до мене, а до тих олігархів, які постійно проводять між собою консультації” – сказав він. За словами Петра Симоненка, такі консультації проводять команда Ахметова з командою Ющенка, команда Ющенка з зятем президента Пінчуком. “Вводити вони будуть, а ми, комуністи, ніколи надзвичайного стану вводити не будемо” – підкреслив лідер КПУ.

Як запевняє Петро Симоненко, названі особи обіцяють одні одним додаткові повноваження щодо захисту прав екс-президента і ведуть переговори із заходом. “Ви ж бачите, який тиск чинить адміністрація США відносно виборів і дає сигнали олігархам, мовляв хто не проголосує за ставленика американців, ми закриємо рахунки за кордоном” – заявив Петро Симоненко.

За його словами, представники олігархічних кланів, до яких він зарахував як Кучму та Януковича з їх оточенням, так і Ющенка, “ нав’язують народу України думку, що у нього ніякого вибору крім олігархів немає“. “Я хочу сказати, чи це буде Кучма, чи Янукович, чи Ющенко, це все одно означатиме політику Кучма-3” – наголосив головний комуніст України. Він вважає, що саме представники цих політичних сил залякують народ белградським чи грузинським варіантом, погрожуючи збуренням народу.

“Ми будемо робити все, щоби не допустити перемоги на президентських виборах цих кандидатів” – підкреслив Петро Симоненко. Він ртакож не виключив, що вибори можуть бути визнані недійсними. “Одні олігархи готують грузинський варіант, інші – буцім то адміністративний тиск застосовують аби залишити Кучму при владі. І син добре знає, що хоче батько” – зазначив він. Водночас Петро Симоненко заявив, що у другому турі виборів хотів би бачити чесних політиків лівого спрямування, однак кого саме – на уточнив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *