У Львові відкрили центр польської моди

|

Польский торговий дім у Львоdі відкрив сьогодні Центр польскої моди, де предсталено близько тисячі зразків продукції польських підприємств, якій виробляють одяг, взуття та аксесуари до них. Як повідомив директор Польського торгового дому у Львові Ігор Ярема, на першій стадії свою продукції зголосилися показати 12 підприємств з Польщі. Центр розташовано за адресою вулиця Степана Бандери, 35.

“Ми не будемо нічого продавати у виставковому залі, там лише укладатимуться угоди про поставки продукції в українські крамниці” – пояснив журналістам Ігор Ярема. Та зважаючи на те, що уже під час відкриття знайшлося чимало бажаючих придбати ті чи інші зразки продукції, Ігор Ярема висловив припущення, що якась частина продукції буде все таки реалізуватися вроздріб. Аби уникнути непотрібних ризиків, продукцію польських виробників завозитимуть на ліцензійні митні склади і розмитнюватимуть лише після того, як надійдуть замовлення на ті чи інші види продукції.

Присутні під час прес-конференції виробники практично одноголосно наголошували на тому, що сподіваються на успіх своєї продукції на українському ринку, бо намагатимуться тримати якість на польскому рівні, а ціни – на українському. За словами Ігоря Яреми, центр полської моди буде зосереджуватися на продукції середнього цінового сегменту, зважаючи на рівень платоспроможності більшості українських покупців. Водночас, кілька виробників уже плекають плани перенсти частину виробництва в Україну, аби суттєво здешевити свою продукцію. Зокрема, фірма “Екополь” уже прийняла таке рішення і з пешого жовтня планує відкрити у Львові швейне виробництво на якому буде задіяно до 250 осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *