ОСТАННІ НОВИНИ

На ЛТБ визначали порядок виступу кандидатів у Президенти

|

Щойно на Львівському телебаченні відбулося жеребкування під час якого визначали, у якому порядку кандидати у Президенти України виступатимуть на регіональному телебаченні і радіо та друкуватимуть свою передвиборчу кампанію у газеті “Український шлях”. Представники кандидатів тягнули жереб по сім разів, оскільки черговість треба було визначити для трьох роликів на радіо, трьох на телебаченні і один раз для газети. Про результати і графік ефірного часу кандадатам повідомлять вже цієї суботи.

Безкоштовно кандидатам надаватимуть 30 хвилин на телебаченні (тричі по десять хвилин), 20 хвилин на радіо ( по 6 хвилин 40 секунд) та вони зможуть надрукувати в “Українському шляху” всою програму.

Жеребкування проводили у традиційний спосіб з барабаном і конвертами. Сім разів представники від кандидатів тягнули жереб, їх викликали у тому порядку, за яким кожен з них реєструвався в ЦВК. За результатами жеребкування, на першому етапі ефірний час Вікторові Ющенку нададуть тринадцятому, а Вікторові Януковичу – дев’ятому, Олександру Морозу – двадцять першому, Симоненкові – сімнадцятому, натомість кандидатам зі Львівщини: Козакові – восьмому, а Чорноволові – сьомому. Під час другого етапу цим кандидатам нададуть час в іншому порядку: Ющенко буде чотирнадцятим, Янукович – одинадцятим, Мороз – п’ятим, Симоненко – дванадцятим, Козак – шістандцятим, а Чорновіл – двадцять третім. А під час третього етапу етапу: Ющенко – двадцять п’ятий, Янукович – вісімнадцятий, Мороз буде третім, Симоненко – двадцять четвертим, Козак – п’ятим, а Чорновіл – п’ятнадцятим.

Водночас, для цих кандидатів ефірний час на радію у першому етапі надаватимуть у такій послідовності: Ющенкові – третьому, Януковичу – двадцять першому, Морозові – тринадцятому, Симоненкові – вісімнадцятому, Козокові – двадцять шостому, а Чорноволові – сімнадцятому. Під час другого етапу: Ющенкові – двадцять третьому, Януковичеві – шостому, Морозові – десятому, Симоненкові – двадцять п’ятому, Козакові – двадцять шостому, Чорноволові – дванадцятому. Третій етап виглядатиме так: Ющенко – дев’ятнадцятий, Янукович – двадцятий, Мороз – п’ятнадцятий, Симоненко – дведцять третій, Козак – перший, а Чорновіл – двадцять перший. У газеті “Український шлях” ці кандидати друкуватимуться у такій послідовності: Ющенко – сімнадцятий, Янукович – двадцять другий, Мороз – двадцять перший, Симоненко – шостий, Козак – двадцятий, Чорновіл – п’ятнадцятий.

Під час жеребкування не було багатьох довірених осіб від кандидатів, тому для незалежності голова ТВК запросив хлопчину, який і тягнув жеребки за них. За словами голови ТВК Мирона Довганя, ефірний час та газетну площу надаватимуть всім кандидатам без вийнятку, навіть тим, які не вважають за потрібне присилати своїх людей на жеребкування, бо за це вже заплачено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *