ОСТАННІ НОВИНИ

Водій іномарки хуліганив на залізничному переїзді

|

23 серпня на залізничному переїзді поблизу станції Хирів, що у Старосамбірському районі, водій автомобіля “Пежо”, знехтувавши правилами дорожнього руху, мало не призвів до аварії, – повідомив Західну інформаційну корпорацію представник Львівської залізниці Андрій Везденко.

Проігнорувавши сигнали попередження і незважаючи на те, що опускався шлагбаум, водій виїхав на залізничне полотно. На зауваження чергової переїзду він відповів грубістю і намагався застосувати фізичну силу. Чергова встигла попередити машиніста і той зупинив поїзд, який щойно рушив зі станції і ще не набрав високої швидкості.

Згідно з актом попереднього розслідування винуватцем аварійної ситуації на переїзді є водій іномарки, а його дії стосовно чергової на переїзді можна кваліфікувати як хуліганські (ст. 296 ККУ). Постраждала чергова подала заяву на ім’я начальника лінійного відділу міліції станції Стрий з вимогою притягнути порушника-хулігана до відповідальності.

За словами виконуючого обов’язки начальника лінійного пункту міліції на станції Самбір Івана Дзюбинського, матеріали попереднього розслідування буде передано органам слідства, які прийматимуть рішення про порушення проти водія “Пежо” кримінальної справи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *