ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський етап міжнародного кубку зі спідвею виграв поляк

|

24 серпня у Львові на стадіоні СКА у другому етапі Кубка “Міжнародної Асоціації середньоєвропейських країн” (МАСЕК) зі спідвею перемогу здобув польський гонщик Павел Баран.

Цей етап змагань відбувався у рамках святкування 13 річниці Незалежності України. Через фінансові проблеми до Львова так і не приїхали двоє спідвеїстів з Чехії та один словак. Через травму не зміг взяти участі в заїздах один з найсильніших львівських гонщиків Віктор Гайдим, котрий на першому етапі Кубка МАСЕК, що проходив у Польщі, зайняв друге місце, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Увесь п’єдестал пошани посіли польські спортсмени. Друге місце виборов Лукаш Гольонка, а третє – Януш Шльончка. Серед львівських спідвеїстів кращим був Ігор Борисенко, сьомим у підсумку виявився Сергій Синьков. Виправданням такого низького результату для львівських спідвеїстів може бути той факт, що за своїми технічними характеристиками їхні мотоцикли значно поступаються польським. Окрім того, львівські гонщики виступають у другій польській лізі, в той час як переможець турніру Павел Баран представляє польську екстра-лігу.

Як зазначив після своєї перемоги Павел Баран, на стадіоні СКА йому виступалося дуже легко, адже стадіон у Тарнаві, де починав кар’єру гонщика юний поляк, дуже нагадує львівський.

Кубок МАСЕК складається з трьох етапів. Польський етап переміг Рафал Вільк, у львівському перемогу святкував Павел Баран. Третій етап Кубку відбудеться 28 серпня в Словаччині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *