ОСТАННІ НОВИНИ

Поблизу “Південного” підписи за Ющенка збирати зась?

|

У п‘ятницю (20 серпня) та суботу (21 серпня) біля ринку „Південний” було встановлено намети, в яких усі бажаючі могли поставити свій підпис на підтримку кандидата у президенти Віктора Ющенка. Цю акцію було погоджено з міською радою та підтверджено документально. Однак це викликало неадекватну реакцію служби охорони ринку. Її представники порадили волонтерам перенести свої намети на протилежну сторону вулиці і продовжувати свою справу там, аргументуючи це приналежністю зайнятої території до ринку.

Жодного відношення до цієї ділянки „Південний” не має і вона належить львівській громаді, наголошує Після довгих суперечок, у яких взяв участь депутат міської ради Юрій Батюк та декілька журналістів, атаку охоронців вдалося відбити. Проте вже наступного дня у наметі з’явився представник пожежної інспекції. Майор пред’явив великий список вимог до експлуатації наметів. Зокрема, йшлося про те, що у кожному з них повинен бути вогнегасник.

Це перший район міста, в якому збирачі підписів зазнають адміністративного тиску, заявляє прес-служба штабу Віктора Ющенка у Львівській області. Власником ринку „Південний” є народний депутат України, член фракції СДПУ(о), Петро Писарчук. Також потрібно нагадати, що на ринку можна побачити величезний банер на підтримку іншого кандидата у президенти – В. Януковича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *