ОСТАННІ НОВИНИ

Андрій Шкіль вступає у „Батьківщину”

|

Народний депутат, голова УНА-УНСО Андрій Шкіль написав заяву на вступ у партію ВО „Батьківщина”. Наразі, за його словами, тривають переговори щодо можливого його призначення на посаду голови Київської міської організації партії „Батьківщина”.

„Процеси йдуть, переговори ведуться, я думаю, що вони будуть вирішені позитивно, проте не раніше початку чергової сесії ВРУ, адже наразі більшість людей від яких залежатиме остаточне рішення або у відпустках, або задіяні у виборчій кампанії”, ― зазначив А.Шкіль.

Водночас, як повідомляє „Вголос“, Шкіль зазначив, що він і надалі залишатиметься головою громадської організації УНА-УНСО, а сама організація не змінюватиме свого статусу.

„УНА-УНСО залишатиметься громадською організацію, бо процеси які відбуваються, дають більший комфорт громадській організації, ніж політичній партії”. ― сказав він.

Андрій Шкіль, народний депутат України з 2002 року від в.о. № 121 Львівської області, член фракції „Батьківщина”.

Член УНА з 1990 р., голова УНА-УНСО з 2002 р., президент Добродійного фонду Д.Донцова, головний редактор журналу „Націоналіст“. Член ради акцій протесту, представник Громадянського комітету захисту Конституції „Україна без Кучми“ для ведення переговорів з представниками режиму з 02.2001 р. Заарештований 21.03.2001 р. Нагороджений медаллю „За оборону Придністров`я“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *