ОСТАННІ НОВИНИ

Петро Олійник порадив громаді Самбора переобрати міського голову

|

За дорученням Координаційної ради Коаліції „Сила народу” на Львівщині керівник Львівського обласного штабу Віктора Ющенка Петро Олійник направив звернення до політради Львівської обласної організації КУН та до громади міста Самбора з порадою розглянути доцільність перебування міського голови Самбора Тараса Тершовчина на його посаді, а також в лавах КУНу.

Подаємо текст звернення:

“Тривалий час у м. Самборі панує ситуація, яка не сприяє нормальному життю громади. Через радикальні та непродумані дії міського голови Самбора п. Тараса Тершовчина могла створитися реальна загроза зменшення рейтингу Віктора Ющенка.

Саме Т. Тершовчин словом і чином сприяв наростанню протиріч в середовищі патріотичних політичних сил Самбірщини. Незважаючи на те, що він був обраний мером Самбора від КУНу та за підтримки блоку “Наша Україна”, впродовж своєї дворічної діяльності він не тільки дистанціювався від політичних сил, які входять у блок “Наша Україна”, але й став ініціатором значної кількості конфліктів.

Ще у вересні минулого року обласна політрада “Нашої України” відмежувалася від персони Тершовчина. З аналогічною заявою виступила й самбірська політрада блоку “Наша Україна“

Вважаю, що п. Тершовчин своєю провокаційною діяльністю завдав великої шкоди громаді міста, зробив усе можливе, щоб посварити між собою місцеві організації національно-демократичних партій.

У зв’язку з викладеним вище настійливо рекомендую керівництву обласної організації Конгресу українських націоналістів у найближчий час розглянути питання про членство п. Тершовчина в КУНі.

Звертаюся до громади м. Самбора:

-скористайтеся наданими Конституцією правами і вирішіть питання перебування п. Тершовчина на посаді міського голови згідно з чинним законодавством;

– вірючи в державну і патріотичну позицію громади міста Самбора прошу вас не ототожнювати дії мера з позицією Блоку „Наша Україна”;

– не вірте тим, які намагаються посіяти між нами розбрат і недовіру, які переконують, що ваш голос нічого не змінить;

– зробіть єдино правильний вибір заради нашого майбутнього і майбутнього України – одностайно проголосуйте за Віктора Ющенка;

– вірте і будьте впевнені, що голоси кожного з нас зіллються в один великий голос і ми скажемо „Так!” нашому народному кандидатові Віктору Ющенку, що ми скажемо „Так!” вільній і щасливій Україні на віки вічні”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *