ОСТАННІ НОВИНИ

У Краковці відкрили данське підприємство

|

Напередодні Дня Незалежності у Краковці Яворівського району відкрили нове дочірнє підприємство “Холгер Крістіансен Продакшин Україна”, засновниками якого є Данська компанія. На підприємстві займатимуться регенерцією автомобільних стартерів та генераторів, які збуватимуть у країни Європи. Загальна вартість проекту – 2 600 тисяч доларів, а станом на перше липня вже залучено 1560 тисяч. Як повідомив генеральний директор компанії Бо Йоргенсен, поки що вони здали лише першу чергу, відтак працюватиме сто осіб, а вже до 2007-го року мають набрати ще 300-400 працівників.

Згідно з прогнозами, річні обсяги промислової продукції на підприємстві становитимуть 17,3 мільйони гривень, а середня зарплата – 800 гривень. За словами Бо Йоргенсена, в Україні важко вести свій бізнес, особливо іноземцям, які не добре знають законодавство, проте завдяки спільній роботі обласної та районої адміністрацій їм вдалося вже сьогодні відкрити першу чергу, хоча роботу з будівництва розпочали лише минулого року.

За словами заступника голови ЛОДА Ігоря Маковецького, обличчя Яворівського району за останній час помітно змінилося, є нові технології, відчувається поступ. Проблеми у районі досі є проте навіть проблему із заводом сірки вже за деякий час мають вирішити, створивши на цьому місці відпочинкову базу. Він також зазначив, що про шкідливість нових підприємств говорити не варто, оскільки більшість з них навпаки обладнані так, що навіть є технології переробки води.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *