ОСТАННІ НОВИНИ

Місія спостерігачів за виборами в країнах СНД відвідає Львів

|

25 серпня у Львові перебуватимуть представники місії спостерігачів за виборами в країнах СНД – неурядової організації CIS EMO, – повідомив Західній інформаційній корпорації глава місії, представник CIS EMO у Росії Олексій Кочетков.

Як поінформував О.Кочетков, група спостерігачів СНД прибула в Україну для моніторингу порушень під час передвиборчої кампанії.

“В ході своєї роботи члени місії будуть здійснювати регулярні інспекційні поїздки по всіх 25 регіонах України, під час яких будуть проводитися зустрічі з представниками виборчих комісій і регіональних виборчих штабів кандидатів у президенти, а також вестимуть незалежний моніторинг перебігу агітаційної компанії”, – зазначив О.Кочетков.

“25 серпня представники місії проведуть прес-конференцію для регіональних ЗМІ, яка розпочнеться о 15.00 в приміщенні “Західної інформаційної корпорації”. У прес-конференції візьмуть участь заступник голови Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації Олександр Торшин, глава місії, представник CIS EMO у Росії Олексій Кочетков, представник CIS EMO в Україні Олег Верник та інші”, – повідомив О.Кочетков.

CIS EMO – неурядова організація створена спеціально для моніторингу передвиборних кампаній в країнах СНД. CIS EMO є постійним учасником моніторингових програм в країнах Співдружності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *