ОСТАННІ НОВИНИ

Михайло Сендак перевіряв Дрогобицький район

|

Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак перевірив готовність пускових об’єктів обласної інвестиційної програми в Дрогобицькому районі. Зокрема він побував у селі Модричі, де до 1 вересня в дію мають ввести першу чергу середньої школи, яку в майбутньому на літній час планують перетворити на своєрідний оздоровчий табір для дітлахів.

Голова облради відвідав також добудовану школу в селі Нові Кропивники, в якій з вересня вже має розпочатися навчання. Він також оглянув стратегічний міст для села Східниця, який вже здали в експлуатацію (загальна вартість моста становить близько 800 тисяч гривень). Михайло Сендак побував і в крайньому селі Дрогобицького району – Довгому, яке відірване від інших селищ і відповідно не має належного сполучення з районом. Внаслідок заборгованості призупинено будівництво стратегічного моста для мешканців цього села. Через відсутність фінансування, а згідно обласної інвестиційної програми мало надійти 300 тисяч гривень, міст не будується, відповідно в село не може приїхати навіть карета швидкої допомоги.

Окрім цього, в селі Підбуж М.Сендак відвідав недобудовану Малу академію мистецтв, будівництво клубу – народної будови в селі Смільна, а також в селі Ясниця будівництво церковного храму для греко-католицької громади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *