ОСТАННІ НОВИНИ

Уенпісти відкрили свій офіс на Сихові

|

Сьогодні відбулося відкриття та освячення офісу Сихівської районної організації Української Народної Партії, який розташований на вулиці Хуторівка, 24. Відтепер усі шість районних організацій УНП у Львові мають свої приміщення для прийому громадян та партійної роботи. Сихівський офіс є двадцять першим діючим офісом УНП у Львівській області – повідомляє прес-служба ЛОО УНП.

Під час відкриття голова секретаріату УНП Богдан Соколовський зазначив: „Сьогодні в Україні УНП налічує понад 6 тисяч осередків, що свідчить про потужність партійної структури, а отже можливість значного впливу на виборчий процес як під час цьогорічних президентських виборів, так і на майбутніх парламентських. Головним пріоритетом УНП на сьогодні є перемога Віктора Ющенка на президентських виборах, і тому кожен член партії повинен докласти зусиль для реалізації цього завдання. Наявність приміщення, оргтехніки, телефонної лінії дають можливість районним організаціям працювати на професійному рівні, посилити свою партійну активність, стати доступними для громадськості у районах”.

Сихівська районна організація УНП налічує понад 150 членів і має намір залучити до партії ще понад тисячу мешканців Сихівського району.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *