ОСТАННІ НОВИНИ

Підпал “Поступу” – відчайдушна дія слабкої влади – Віктор Ющенко

|

Підпал редакції львівської газети „Поступ“ „можна поставити в ряд подій, що трапилися в Донецьку, Мукачевому, на Ай-Петрі. Це все – відчайдушні дії одного порядку“. Так під час брифінгу у Ялті Віктор Ющенко прокоментував журналістам цей інцидент, що трапився вранці 19 серпня.

„Влада слабка, і вона не збирається вести чесну політичну гру, – сказав він. – Вона незаконно залучає на свій бік не тільки силові структури, не тільки адмінресурс, але й не гребує співпрацею з відверто злочинними угрупуваннями“. Ющенко запевнив, що особисто стежитиме за ходом розслідування справи міліцією і закликав її керівників пригадати свої професійні обов’язки і знайти винних.

Віктор Ющенко переконаний, що, на жаль, ця подія навряд чи стане останньою у низці залякувань, направлених проти опозиційних сил та ЗМІ, які підтримують їх. Проте, на його переконання, ці залякування лише гартують у опозиції спільний дух і впевненість у своїх силах. Кандидат у президенти висловив співчуття працівникам редакції, побажавши їм якомога швидше вернутися до нормального режиму роботи, повідомляє офіційний сайт Віктора Ющенка www.razom.org.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *