ОСТАННІ НОВИНИ

Французьким націоналістам сподобався вишкіл молоді в українських таборах

|

Представникам французького Національного Фронту, які вшосте приїхали на Україну на запрошення ВО “Свобода”, сподобалися літні табори та замки, де вони проводили культурну програму. За словами одного з членів Центрального комітету Національного Фронту Франції Робера Моріо, з кожним роком вишкіл молоді у таборах стає все якіснішим і там відпочиває все більше молоді. Окрім культурної програми, у яку входили подорожі замками Львівщини та Закарпаття і відпочинок у Карпатах, з 9-го по 20-те серпня, як повідомив член політради ВО “Свобода” Антін Радомський, відбулося також багато нарад та зустрічей.

Як повідомив член Центрального комітету НФФ Арно Фрері, українські та французькі націоналісти обмінювалися досвідом щодо системи пропаганди, щодо афіш та плакатів, а також стосовно поширення пропаганди через Інтернет. “Це дуже конструктивні розмови, бо бачимо, як щороку беремо один від одного багато нового” – зазначив він.

Водночас, відповідаючи на запитання журналістів, щодо політичної ситуації в Україні Арно Фрері наголосив, що про ситуацію у нашій країні знає не лише Франція, але й увесь світ. “Відомо, що в Україні президент найбільш корумпований і це той фактор, який блокує її вхід до Євросоюзу і є гальмом економічного розвитку країни” – вважає він. Щодо можливої фальсифікації на виборах, Робер Моріо повідомив, що таке явище є і у Франції. Там, за його словами, найбільшу участь у фальсифікації беруть комуністи, окрім того, виборче законодавство постійно змінюють саме для того, аби не допустити націоналістів до влади.

Цьогоріч ВО “Свобода” запрошувала до себе й інших представників європейських націоналістичних сил, але вони, за словами Антіна Радомського, не змогли приїхати, бо у багатьох європейських країнах проходили вибори до Європарламенту. Проте, вже наступного року керівництво “Свободи” знову планує зробити конференцію і запросити на неї представників європейських націоналістичних рухів, приїхати туди вже пообіцяли представники Національного Фронту Франції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *