ОСТАННІ НОВИНИ

Олександр Сендега відвідав аграріїв Мостиського району

|

Губернатор Львівщини Олександр Сендега відвідав сьогодні в Мостиському районі ряд підприємств аграрного комплексу, аби подивитися на їхні здобутки, а також дізнатися про злободенні проблеми. Першим об’єктом, який відвідав голова ЛОДА, став “Агроторговий дім”, який нещодавно відкрився при Мостиській райдержадміністрації і має на меті допомогти аграріям на місцях. Після короткого звіту посадовців новоствореного відділу, Олександр Сендега спершу задав їм ряд провокативних питань, а потім вщент розгромив критичними, проте доволі логічними зауваженнями. “Вивіска на вашому кабінеті є, а роботи реальної нема,” – підсумував губернатор.

Голова Мостиської райдержадміністрації Роман Фольтович пообіцяв взяти до уваги слова представника президента на Львівівщині і найблищим часом направити роботу Агроторгової палати у констуктивну колію.

Після цього львівська делегація відвідала кооператив “Анастасія”. Це кілька мостиських сімей, які два роки всерйоз займаються вирощуванням фруктів та овочів. Окрім цього, засновники володіють ще й популярною піцерією у Мостиськах. “Саме таких підприємливих та самостійних людей бракує нашій країні, – підмітив Сендега, – тепер, коли їхній бізнес налагодився, їм залишається тішитися Україною.” Опісля садівників, Олександр Сендега із своєю свитою відвідав підприємство “Богданагро”, яке належить депутату облради Богдану Турчину. “Богданоагровики” взялися майже за весь спектр сільськогосподарських робіт: від виробництва м’яса до вирощування овочів. Як приклад для багатьох підприємців Львівщини була названа ідея Богдана Турчина штучно вирощувати ліс. Пан Фольтович вважає, що саме штучне вирощування лісу дозволить зупинити процес перетворення українських земель на “прерії.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *