ОСТАННІ НОВИНИ

Тарасюк хоче збільшити число міжнародних спостерігачів

|

650 спостерігачів від ОБСЄ замало для такої країни як наша і для таких виборів, як майбутні президентські вибори, вважає один із чільних представників блоку “Наша Україна” Борис Тарасюк. “У маленькій Грузії було 250 спостерігачів, а в Україні – 650. Очевидно, що це неадектвана кількість і ми працюємо з міжнародними організаціями щоби збільшити число міжнародних спостерігачів” – заявив Борис Тарасюк сьогодні під час прес-конференції у Львові.

Він підкреслив, що українські вибори світова спільнота вважає подією номер один року у Європі, свідченням чого є постійна увага до передвиборчих перегонів з боку представників свіотвої громадськості, як от делегації американських сенаторів, що перебувала в Україні.

З іншого боку, Борис Тарасюк заявив, що попри усі антизаконні дії з боку провладного кандидата, коаліція “Сила народу” має усі підстави твердити, що вона не допустить фальсифікації виборів президента. “Для цього ми маємо підготовлених людей, маємо і підтримку міжнародної спільноти” – підкреслив Борис Тарасюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *