ОСТАННІ НОВИНИ

Представники 8 конфесій почали „Хід примирення“ по Україні

|

У день великого свята Спаса представники восьми провідних релігійних конфесій України почали „Хід примирення“ по країні. Про це повідомив сьогодні ініціатор проведення „Ходу примирення“, викладач філософії і бізнесмен Ігор Дідковський.

Миряни і священики трьох православних гілок, католицької, греко-католицької, іудейської і мусульманських церков почали свій хід з церкви Спаса, в честь свята яблучний Спас, у місті Судова Вишня Львівської області. Учасники багатоденного походу по Україні і Криму відвідають духовні і культурні святині кожної конфесії, разом помоляться в церквах, синагогах, кірхах, костелах, мечетях, протестантських домах молитви. Будуть жити в родинах прихожан. Очікується, що „Хід примирення“ започаткує конструктивний діалог між представниками різних конфесій задля духовного об’єднання нації.

За словами організаторів цього заходу, він жодним чином не стосується президентської компанії в Україні, „Хід“ спрямований до сердець і розуму жителів країни. Після закінчення „Ходу“, в знак примирення, учасники закладуть у Києві перший камінь в центр духовного миру „Родовід-центр“, який повинен стати спільним домом для представників всіх наявних в Україні релігійних об’єднань.повідомляє „ForUm“ .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *