ОСТАННІ НОВИНИ

Підписано угоду про чесні вибори

|

Сьогодні Угоду про чесні вибори, услід за кандидатами на пост Президента України Віктором Ющенком та Олександром Морозом, підписали у Львові й керівники їхніх обласних виборчих штабів. Петро Олійник та Євген Таліпов скріпили своїми підписами Угоду, що складається з чотирьох пунктів.

У ній не деталізовано усіх скоординованих дій місцевих штабів кандидатів, лише зазначено, що об’єнання “Сила народу” і Львівська обласна організація Соцпартії України, “відчуваючи реальну загрозу остаточного перетворення країни в мафіозно-кримінальну державу”, домовились об’єднати свої зусилля по організації спільного контролю за проведенням виборів, забезпечити координацію дій при виявленні порушень Закону “Про вибори Президента України” та можливих провокацій впродовж усієї компанії.

Одразу після підписання, у своїх коментарях керівники обласних штабів опозиційних кандидатів стверджували, що координація їхніх зусиль спрямована, у першу чергу, на протидію використання адміністративного ресурсу та силового впливу на виборців підлеглими провладного кандидата.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *