ОСТАННІ НОВИНИ

Олексій Радзієвський очолив штаб Януковича на Львівщині

|

Учора голову Львівської регіональної організації Партії регіонів Олексія Радзієвського було затверджено на посаді керівника Львівського обласного громадського виборчого штабу кандидата в президенти Віктора Януковича, ― повідомив керівник прес-служби штабу Юрій Кріль. Натомість. за його словами, Володимиру Снітинському, який до цього часу обіймав посаду керівника штабу, запропонували обійняту нову посаду керівника виборчої кампанії Віктора Януковича на Львівщині і якщо той погодиться, то призначення відбудеться найближчим часом, ― зазначив Юрій Кріль.

6 серпня Олексія Радзієвського було призначено тимчасово виконуючим обов’язки керівника штабу на час відсутності Володимира Снітинського, який пішов у відпустку у зв’язку із сімейними обставинами. 21 липня голова Львівської обласної організації НАПУ Володимир Снітинський був призначений керівником Львівського обласного виборчого штабу Віктора Януковича.

Штаб координує участь у виборчій кампанії на підтримку Віктора Януковича на Львівщині 10 політичних партій та однієї громадської організації, а саме: Партії регіонів, СДПУ(О), НДП, НАПУ, Трудової України, партії „Відродження”, ЛПУ, ХДПУ, „Демократичного союзу” та партії „Солідарність жінок України”, а також ГО „Жінки за майбутнє України” – повідомляє „Вголос“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *