ОСТАННІ НОВИНИ

Міський голова привітав львів`ян із 13-ю річницею Незалежності України

|

Напередодні 13-ї річниці Незалежності України мер Львова Любомир Буняк привітав міську громаду із національним святом. Подаємо текст привітання міського голови.

Шановна львівська громадо !

День Незалежності України для кожного з нас є великим національним святом, бо символізує сповнення предковічної мрії українського народу про створення своєї самостійної держави. Це свято є видатною політичною подією, результатом праці і змагань багатьох поколінь українського народу. Пройдений нами шлях дає можливість глибшого самоусвідомлення народу – народу-спадкоємця більш як тисячолітньої історії державотворення.

У дні ювілеїв кожен з нас зазвичай оцінює та аналізує здобутки та невдачі, які наповнювали пережитий відтинок часу. Однозначно позитивним є те, що нам вдалося відвоювати українську незалежність і зберегти її впродовж тринадцяти років.

Наше сьогоднішнє завдання – повсякчас зміцнювати здобуту у віковій борні українську незалежність і за будь-яких перешкод твердо йти до побудови могутньої європейської держави. Звичайно, існує ще немало перешкод у остаточному становленні української державності, але найважливішим є те, що український народ є високоосвіченим і трудолюбивим, це народ, з яким неодмінно вдасться досягти не лише політичної злагоди але й економічного зростання, які і є умовою справжньої державної незалежності.

Вітаю із святом Незалежностю усіх львів”ян: борців за волю України, які здобували незалежність в рядах української Повстанської Армії; українську інтелігенцію, яка тримала міцно прапор свободи та демократичних перетворень; українське робітництво, представників молодого покоління, яке творитиме Україну завтра.

Щиро вітаю кожну львівську родину із тринадцятою річницею Незалежності України. Бажаю львів”янам щастя і добра, злагоди і порозуміння, згуртованості і оптимізму, а нашому містові процвітання і доброї долі!

Міський голова

Львова Любомир Буняк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *