ОСТАННІ НОВИНИ

Суєта довкола свята

|

Розпорядок урочистостей з приводу Дня незалежності у нашій області за участю найвищого керівництва раптово зазнав серйозних, щоби не сказати кардинальних змін. Згідно з уже віддрукованими запрошеннями, урочиста академі в оперному театрі була призначена на понеділок. Однак в останній момент все пішло коміть головою.

З центру надійшла жорстка вказівка про те, що обласні делегації на чолі з намісниками мають бути на київському святкуванні у понеділок. Примітним є той факт, що попередня вказівка з центру була кардинально протилежна – святкувати з народом по регіонах і до Києва не пхатися. Різка зміна настроїв на Банковій наводить на певні припущення, озвучвані певними опозиційними депутатами, але жодних реальних підстав для якихось конкретніших висновків поки немає.

Відтак обласна влада змушена була перенести академію з понеділка на неділю, хоча дектотрі резонні зауважували, що вже ліпше було б це все провести у суботу, після робочого дня, а не в неділю, коли люди захочуть вирватися на довгий вік-енд з міста.

Водночас, урочисті збори міських депутатів заплановані на п’ятницю, а обласних – на суботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *