ОСТАННІ НОВИНИ

Відкрито хірургічной блок лікарні швидкої допомоги

|

Сьогодні відбулося урочисте відкриття капітально відремонтованого хірургічного блоку лікарні швидкої медичної допомоги із п’ятьма операційними кімнатами. Один мільйон гривень було надано на ці роботи із міського бюджету, з них – майже 500 тисяч гривень витрачено на ремонт приміщень, на таку ж суму було придбано на закупівлю обладнання.

Хірургічні столи та медичне устаткування в операційних, здебільшого, вітчизняного виробництва, але, воно, як запевнив головний лікар медустанови Богдан Николайчук, відповідає сучасним європейським вимогам. Принагідно він висловив вдячність присутньому на відкритті мерові міста Любомирові Буняку за розуміння проблем медичної галузі та поступове їхнє вирішення.

На прес-конференції одразу по відкритті блоку, заступник міського голови із гуманітарних та соціальних питань Ірина Романів зазначила, що наразі ремонт проведено лише в одному із чотирьох хірургічних блоків, які є в лікарні швидкої допомоги, на черзі ремонт трьох, що залишилися. Згодом операційні осучаснять у 8-ій клінічній лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *