ОСТАННІ НОВИНИ

Штаби Ющенка і Мороза на Львівщині підпишуть Угоду про чесні вибори

|

Угоду про чесні вибори між представниками штабів кандидатів в президенти Віктора Ющенка та Олександра Мороза підпишуть керівники штабів Петро Олійник та Євген Таліпов. Угоду буде підписано завтра, 19 серпня, о 14.00 в приміщенні Громадської приймальні (пр. Шевченка, 28), повідомляє прес-служба штабу Віктора Ющенка.

Угода про чесні вибори між кандидатами в президенти України Віктором Ющенком та Олександром Морозом було підписано в Києві 2 серпня. У ній сторони задекларували, що вони домовились про наступне:

1) об`єднати свої зусилля по організації спільного контролю за проведенням виборів;

2) забезпечити координацію дій при виявленні порушень Закону „Про вибори Президента України“ та можливих провокацій впродовж всієї кампанії;

3) забезпечити координацію діяльності направлених нами членів виборчих комісій та офіційних спостерігачів;

4) здійснювати координацію при забезпеченні контролю за порядком голосування на виборчих дільницях та обмінюватися інформацією про результати паралельного підрахунку голосів;

5) координувати зусилля щодо контролю за ходом голосування на закордонних виборчих дільницях;

6) координацію і організацію цієї роботи доручати виборчим штабам кандидатів. Ми об`єднуємо наші зусилля для забезпечення чесних та демократичних виборів та впевнені, що усі громадяни України поділяють нашу точку зору та будуть сприяти нам у цьому!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *