ОСТАННІ НОВИНИ

“Рожева ластівка” збере найкращих ді-джеїв

|

П’ять днів поспіль, починаючи з 20-го серпня, у Львові проходитиме фестиваль електронної музики “Рев’ю – Pink Swallow”. На фестивалі, який вперше відбудеться у нашому місті, своє мистецтво демонструватимуть понад 30-ять найкращих ді-джеїв Західної України та спеціально запрошені гості з Польщі. Окрім музикантів участь у вечірніх дійствах візьме найкращий львівський відео жокей, який буде супроводжувати виступи візуальними ефектами та образами.

“Рев’ю – Pink Swallow” має на меті представити найширшу палітру світу електронної музики, презентувати усі стилі та напрямки – від запальних вечірково-клубних ритмів до найпсиходелічного стилю транс.

Окрім вечірок, протягом п’яти днів відбуватимуться майстер-класи, де молоді і перспективні ді-джеї чи просто зацікавлені зможуть отримати вичерпну інформацію про „кухню” досвічених музикантів.Також діятиме “біржа інформації електронної музики”.

Усі фестивальні заходи відбуватимуться у клубі “Лялька”, адміністрація якого підготувала спеціальне “електронне” меню для відвідувачів, аби ті “з головою” занурилися у “електронний” світ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *