ОСТАННІ НОВИНИ

Штаб Януковича на Львівщині констатував збільшення рейтингу свого кандидата

|

На 2 відсотки зріс рейтинг кандидата в Президенти Віктора Януковича в окремих районах Львівської області – повідомив сьогодні журналістам керівник штабу Януковича на Львівщині Олексій Радзієвський. За словами пана Радзієвського нинішній рейтинг популярності прем’єр-міністра в області становить близько 9 відсотків.

Олексій Радзієвський повідомив також, що на підтримку кандидати у Президенти України Віктора Януковича в області зібрано уже понад 140 тисяч підписів. Керівник штабу заперечив сумніви у правдоподібності цієї цифри, висловлені напередодні Петром Олійником. “Я особисто протягом 40 хвилин спостерігав за збором підписів біля нашого штабу, і за цей час 7 чоловік без жодного примусу підійшли і підписалися за нашого кандидата” – повідомив О.Радзієвський.

Зростання популярності Януковича є наслідком чіткої і продуманої роботи штабу кандидата – наголосив Олексій Радзієвський. Зокрема, за його словами, штабу Януковича вдалося залучити до роботи з виборцями близько 8000 агітаторів з найрізноманітніших верств населення області. “Серед них немає хіба що ректорів вузів та директорів заводів” – сказав О.Радзієвський.

Керівник громадської приймальні кандидата в Президенти Володимир Клюс надав довідку про роботу приймальні. На вчорашній день із заявами та скаогами звернулось 615 громадян, з них 440 – протягом останнього тижня. Більшість з них – люди пенсійного віку, які звертаються з пенсійними проблемами чи з приводу комунальних негараздів. Чимало людей звертається до громадської приймальні з невирішеними судовими справами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *