ОСТАННІ НОВИНИ

За два тижні за Ющенка зібрано майже 130 тисяч підписів

|

За два тижні у Львівській області зібрано приблизно 130 тисяч підписів за Віктора Ющенка, повідомив сьогодні під час прес-конференції голова обласного виборчого штабу Петро Олійник. “Ми уже відправили до Києва 70 тисяч підписів, а понад 30 тисяч зараз перевіряють. А враховуючи недільні акції по області, можна говорити про майже 130 тисяч підписів на підтримку Ющенка” – заявив Петро Олійник.

Водночас, він торкнувся цифри, поданої обласним штабом Януковича щодо 200 тисяч підписів, зібраних в області на підтримку прем’єра. “Я вважаю, що технологічно неможливо за два тижні зібрати таке число підписів і мені відомо, що прибічники Януколвитча застосовували адмінресурс” – підкреслив Петро Олійник. За його словами, йому відомо про те, що на деяких підприємствах підписи збирали за допомогою відділів кадрів, а на іншому підприємстві до списку підтримувачів Януковича потрапили працівники цього закладу, які недавно померли. Крім того, Петро Олійник повідомив., що на шахти була подана квота і шахтарі з Червонограда самі оповідали Петру Олійнику, який є нардепом від цього міста, що ставити підписи їх примушували. “Під час розмови я відчув, що ці люди почувалися згвалтованими після такого примусу” – сказав Петро Оліник.

Водночас, він оповів, що починаючи від святкування Дня незалежності 24 серпня, обласний виборчий штаб готує низку масових заходів, приблизно 300, до участі в яких будуть запрошені відомі артисти та громадські діячі. “Я вам обіцяю, що ми дійдемо до кожного села” – пообіцяв керівник виборчого штабу Віктора Ющенка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *