ОСТАННІ НОВИНИ

Із постраждалими від стихії розрахуються до кінця тижня

|

До кінця тижня влада розрахується із постраждалими від стихійного лиха 30-31 липня громадянами у Сколівському та Стрийському районах. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив перший заступник голови ЛОДА Леонід Мельник. Він зазначив, що збитки від стихії оцінюють близько 32 мільйонами гривень, з яких 14 необхідні лише на дорожні роботи у постраждалих районах, хоч сильно постраждав і агропромисловий комплекс, і зв’язок. Наразі держава виділила 3,5 мільйони гривень. Обласна держадміцністрація подала звернення до Кабінету Міністрів України із проханням виділити додаткові кошти, які, на думку пана Мельника, Кабмін таки виділить.

У постраждалих районах тривають роботи із відновлення доріг, зв’язку і розчистки річок. Там досі залишається кілька десятків надзвичайників.

Також пан Мельник повідомив, що до кінця року буде виділено десять мільйонів гривень для ремонту сільських доріг області. Це не так уже й багато, наголосив перший заступник голови ЛОДА, оскільки обласна програма передбачає необхідність у виділенні 94-х мільйонів гривень для проведення цих робіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *