ОСТАННІ НОВИНИ

Серед довірених осіб Віктора Ющенка у Львівській області переважають лікарі та депутати облради

|

Сьогодні в обласному виборчому штабі Віктора Ющенка журналістам представили довірених осіб кандидата в президенти Ющенка по 12 виборчих округах Львівщини. Як зазначив керівник виборчого штабу Петро Олійник, ці люди, згідно із законодавством, відіграють велику роль у виборчому процесі.

У передвиборчих перегонах вони є реальними представниками кандидата по округах. Під час виборів і підрахунку голосів мають право працювати на виборчих дільницях і отримувати протоколи підрахунку голосів. “Від діяльності цих осіб багато в чому залежить результат виборів. Особливо, зважаючи на те, що ми знаємо про можливі фальсифікації” – підкреслив Петро Олійник.

Серед довірених осіб, яких вибирав сам Ющенко, переважають медики – Олександр Лемішко, Василь Пазиняк, Борис Білинський та Михайло Василишин працюють в різних медзакладах області, а два перші крім того, є ще й депутатами обласної ради від блоку “Наша Україна”. Депутатський корпус також представляє й Лариса Федорів, відтак, саме медики й депутати складають основу корпусу довірених осіб.

Також серед них знайшли своє місце й екс-заступник голови ОДА з питань промислоовості та екс-заступник голови ФДМУ Богдан Буца, два опозиційні підприємці Ярослав Рущишин та Маркіян Іващишин, поет і пенсіонер Богдан Стельмах, доцент ЛНУ Олександр Попель, ректор Інституту фізкультури Мирослав Герцик і директор школи Роман Сколоздра.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *